Pää raaka-aine ripsiliimoissa..

MITÄ ON SYANOAKRYLAATTI?

Pää raaka-aine ripsiliimoissa on syanoakrylaatti. Ilman syanoakrylaattia kuidut eivät tarttuisi kiinni luonnonripsiin. Tämä ainesosa on käytössä kaikissa ripsiliimoissa, myös herkille silmille tarkoitetuissa liimoissa. Ripsiliimat ovat yleensä turvallisia oikein käytettynä. 

KUINKA RIPSILIIMA TOIMII?

 Syanoakrylaatti kuivaa silloin kun se on veden kanssa kosketuksissa. Tämän vuoksi huoneen kosteusprosentilla on suuri merkitys. Liima kuivaa nopeammin kosteammassa huoneilmassa ja hitaammin kuivassa huoneilmassa. Silloin kun se on kuivanut, se on harmiton, koska se ei toimi enää ärsykkeenä. Kuivanut liima on vedenkestävä järkevään pisteeseen saakka ja sen voi pestä vedellä rauhoittaakseen ärtynyttä ihoa. Kuivemmalla ilmalla liimalla kestää kauemmin kuivaa ja siitä syystä höyryille ja ärsykkeille altistuminen on suurempaa. Jos vakioasiakas palaa luoksesi allergisen reaktion kanssa, vaikka kaikkia turvallisuusohjeita olisi noudatettu, täytyy ottaa huomioon asiakkaan terveys, mutta myös ympäristö ja vuodenaika.

FORMALDEHYDI

Ripsiliimat, jotka valmistetaan korkealaatuisesti eivät sisällä Formaldehydiä. Formaldehyde on kaasu, eikä voi sen vuoksi olla aineisosana. Kaikki Syanoakrylaatit muodostavat  Formaldehydiä kun ne hajoavat. Formaldehydin määrä on pieni ja aurongonvalolle altistuminen tai pesu tuhoaa sen. On tärkeää ettet yritä käyttää liimaasi niin pitkään kuin on mahdollista. Kerran avattu ja kerran käytetty liima voi alkaa polymerisoitua. Aina kun liiman koostumus
alkaa muuttumaan, tulisi pullo hävittää ja ottaa uusi liima käyttöön.

MISTÄ TIEDÄN, ETTÄ ASIAKAS VOI OLLA ALLERGINEN SYANOAKRYLAATILLE?

Suurin osa asiakkaista ei saa reaktiota syanoakrylaatista, jos ripsienpidennykset on asennettu huolellisesti, eikä liimaa pääse asiakkaan silmiin tai iholle. Kuitenkin, harvoissa tapauksissa asiakkaalle kehittyy allergia tälle ainesosalle, kuten aiemmin on kerrottu. Jos ilmenee punaisuutta tai kutinaa testauksen jälkeen, asiakkaalla on suuri riski ja ripsienpidennyksiä ei suositella. Testauksessa liiman määrä on kuitenkin pieni, joten se ei takaa, ettei asiakas saisi reaktiota. 

Lähde Cristel Studio

Lue lisää /palvelut/arsitus-tai-allergia

/palvelut
/ajanvaraus
/yhteystiedot
/tarkeaa
/galleria
/palvelut/ripsienpidennysten-kotihoito-ohjeet

Edellinen
Ärsitus  tai allergia..
Seuraava
Luonnolliset volyymiripset

Kirjoita ensimmäinen kommentti

Email again: