Ärsitus  tai allergia..

KUINKA EROTTAA SILMÄN ÄRSYTYS ALLERGIASTA?

On hyvin vaikea kertoa eroa silmänärsytyksen ja allergisen reaktion välillä, koska ne saattavat näyttää hyvin samalta: punaiset turvonneet silmät, kutina, ihon kiristys, silmien vuotaminen ja polttava tunne silmissä. Näiden kahden ero on se, että ärsytys ei vaikuta immuunisysteemiin ja useimmissa tapauksissa oireet lievenät ajan myötä ja menevät ohitse 24 h sisällä. Allergia voi ilmetä vasta useiden tuntien tai jopa päivien päästä altistumisesta aiheuttajalle, jolloin on vaikea tunnistaa allergian aiheuttajaa.

MITÄ ON ÄRSYTYS JA MIKÄ SEN AIHEUTTAA?

Ärsytys voi johtua liiman muodostamista liimähöyryistä liiman kuivuessa. Ihon herkät alueet, joissa iho on ohuempi, kuten silmäluomet, ovat herkkiä ärsytykselle. Hyvä ilmanvaihto on välttämätöntä. Tuulettimet ja ilmastointilaitteet tulisi kääntää poispäin hoitopediltä. Ärsytys voi johtua myös muista syistä kuin liimasta. Asiakas voi reagoida geelilappujen ainesosiin, pinsettien tai ripsiharjan hankaukseen tai pudistusaineeseen.

MITÄ ON ALLERGIA JA MIKÄ SEN AIHEUTTAA?

Allergia on kehon immuunisysteemin reaktio normaalisti haitattomiin aineisiin, jotka tunnetaan nimellä allergeenit. Ihmiskeho muodostaa vasta-aineita taistellakseen näitä allergeeneja vastaan. Mitä enemmän keho on altistettuna allergeenille, sitä suurempi saattaa allerginen reaktio olla. Oireet voivat vaikuttaa silmiin, nenään, kurkkuun ja ihoon. Jotta allergia muodostuisi, täytyy allergeenille altistua useamman kerran ja toistuvasti. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaat, joilla ei ole koskaan ollut aiemmin allergisia reaktioita altistuessaan Syanoakryylatille (pää raaka-aine ripsiliimoissa),  lue lisä  /palvelut/paa-raaka-aine-ripsiliimoissa  voivat allergisoitua jonkin ajan kuluttua, jolloin ripsienpidennysten käyttäminen täytyy lopettaa. Allergia muodostuu vain pienelle osalle asiakkaista, eikä tämä allergia ole erityisen vaarallinen ja oireet menevät ohi ripsienpidennysten poiston jälkeen. Allergia voi palata, jos keho on jälleen altistettuna samalle allergeenille (esim. ripsienpidennysten laitto). Keho muistaa kerran kehittyneen allergian ja immuunisysteemi ylireagoi, jos samalle allergeenille altistutaan uudelleen. Lähde : Cristel Studio

/palvelut /ajanvaraus /yhteystiedot /tarkeaa /palvelut/ripsienpidennysten-kotihoito-ohjeet /galleria

Edellinen
Pysyvyyteen vaikuttavat monet tekijät
Seuraava
Pää raaka-aine ripsiliimoissa..

Kirjoita ensimmäinen kommentti

Email again: