Luonnolliset volyymiripset

Volyymiripset  eivät tarkoita automaattisesti ripsiä, jotka ovat isot ja tuuheat.  Tiesitkö ?

Nimestään huolimatta volyymiripsitekniikalla on mahdollista saada aikaan näyttävien megaripsien lisäksi myös äärimmäisen luonnollisia lopputuloksia. 
Parhaimmillaan volyymiripset ovatkin kevyet, luonnolliset ja kestävät.
 Klassiset ripset mielletään usein luonnollisemmiksi kuin volyymit, mutta luonnolliseen malliin tehdyt volyymit ovat huomattavasti luonnollisemmat, kevyemmät ja sirommat kuin klassiset ripset, jotka tehdään paksummista kuiduista kuin volyymit. 

Lue lisää /palvelut/mika-tarkoittaa-1d-2d-3d-4d

Jos toivot erityisen luonnollista lopputulosta,  voit myös valita  klassisten sijaan volyymit, ja esitä ripsiteknikollesi toive luonnollisesta lopputuloksesta, ja hän osaa loihtia sinulle täydellisen kevyet ja kauniit ripset.
On hyvä myös katsoa kuvia ripsienpidennyksistä ja tallentaa muistiin mieluisia, kun tulet hoidolle voit näyttää teknikolle, niin hän saa paremman kuvan siitä mitä haluat. Ota kuitekin huomioon oma silmämuoto.

Päätämme yhedessä mikä pituus, tuuheus ja muoto sopii sinun silmämuodolle parhaitein, ottaen huomioon sinun toivomukset.
Että lopputulos vastaa odotusta ja saadaan korostettua silmiesi kauneus.
Hoidon jälkeen sinulla on hyvin aikaa totutella uusiin ripsiin ja seuraavalla käynnillä osaat kertoa tarkemmin mitä haluat.
Huollossa voi aina muuttaa ripsien kaaren, pituuden, tuuheuden ja muodon.
Tiesitkö, että ripsienpidennykset
ei välttämättä tarvitse olla megapitkät ollakseen näyttävät, vaan useimmiten lyhyemmät kuidut näyttävät myös tuuheammilta. 

Lue lisää /palvelut/mika-tarkoittaa-1d-2d-3d-4d


/palvelut /ajanvaraus /yhteystiedot /tarkeaa /galleria


Edellinen
Pää raaka-aine ripsiliimoissa..
Seuraava
Mikä tarkoittaa 1D, 2D, 3D, 4D ?

Kirjoita ensimmäinen kommentti

Email again: