Ripsienpidennykset

 Valittavanasi on klassiset ripsienpidennykset, hybridi ripsienpidennykset tai volyymi ripsienpidennykset. Tekniikka valitaan yhdessä asiakkaan kanssa, huomioiden asiakkaan omat ripset. Omat ripsesi ovat suuressa osassa siinä, millainen lopputulos on pidennyksillä mahdollista saavuttaa. Omien ripsiesi paksuus ja tiheys vaikuttavat suurelta osin siihen, millaiset ja kuinka tuuheat tai pitkät, kuidut tai viuhkat valitaan. Ohuissa ja hennoissa ripsissä lopputulos ei ole samanlainen kuin paksuissa ja vahvoissa ripsissä. Omat ripsesi kannattelevat vain tietyn painon ja liiallisesta painosta ripsesi saattavat vaurioitua. 
Normaalisti ihmisillä on noin 50-150 ripseä per silmä, joten lopputuloksissa voi olla paljon eroja riippuen asiakkaasta. Ripsien uusiutumisväli on n. 8-12 viikkoa, minkä jälkeen ripsi tippuu pois uuden tieltä. Oikein laitettuina pidennykset eivät vahingoita omia ripsiä.

Klassisissa ripsipidennyksis

käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli yhteen omaan luonnonripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu ripsienpidennyksiin tarkoitetulla erikoisliimalla. Kiinnitettävien ripsikuitujen lukumäärään vaikuttaa haluttu lopputulos sekä omien ripsien tuuheus. 

Uudella tavalla on myös mahdollista kiinnittää 2-3 erittäin ohutta volyymi ripsikuituja yhteen omaan luonnonripseen. Ei  viuhkoja. Erilaiset mahdollisuudet ja tulokset.

Volyymi ripsienpidennyksissä

taas yhteen omaan ripseen voidaan kiinnittää 2-6 hyvin ohutta ripsikuitua. Volyymiviuhkoilla saadaan ripsiin enemmän tuuheutta ja näyttävyyttä kuin perinteisillä ripsienpidennyksillä. Volyymitekniikalla saadaan aikaan myös hyvin luonnolliset ripsienpidennykset mikäli sellaiset on toiveissa.


Ripsikuituja löytyy eri vahvuuksia, kaarevuuksia ja pituuksia. Ripsienpidennyksiä tehdessä otetaan aina asiakkaan toiveet huomioon, mutta kaikille ei kuitenkaan voida laittaa kaikkein pisimpiä ripsikuituja, varsinkin jos omat ripset ovat kovin hauraat ja lyhyet. Liian pitkät ripsikuidut saattavat vahingoittaa omia luonnonripsiä ja sen vuoksi ripsienpidennyksiä tehdessä on otettava aina huomioon kuinka pitkiä/vahvoja kuituja asiakkaan omat ripset jaksavat kannatella.


Hybridi  ripsienpidennyksissä

tehdään  sekoitus volyymiripsiä sekä klassisia ripsiä.  Hybridi ripsienpidennyksessä omiin ripsiisi limataan sekä viuhkoja että yksittäisiä kuituja. 
/palvelut  /galleria  /ajanvaraus  /yhteystiedot
/ajanvaraus/peruutukset-ja-siirrot
/ajanvaraus/reklamaatio
/ajanvaraus/takuuhuolto

Seuraava
Ripsienpidennysten kotihoito-ohjeet 

Kirjoita ensimmäinen kommentti

Email again: